SENSITIVE CHICKEN

SENSITIVE FISH

SENSITIVE WITH LAMB AND CHICKEN

FULLFÔR TIL VOKSNE HUNDER FRA 1 ÅRS ALDER MED VEKT 10-25 KG

Sensitive Chicken er er tilpasset sensitive hunder med høyt innhold av hydrolysert protein fra kylling med høy fordøyelighet, og lavt innhold av potensielle allergener og stoffer som kan gi allergi eller fôrintoleranse. Fôret er et monoproteinfôr og er dermed helt fri for marine proteinkilder (inneholder ikke krill). Sensitive Chicken har et høyt innhold av hydrolysert protein fra kylling, bestående av frie aminosyrer og korte peptider som reduserer muligheten for at proteinene oppfattes som allergener av hundens immunforsvar. Fôret er egnet til hunder med følsom hud, mage og tarm. Naturlig glukosamin og kondroitin fra kylling for hundens ledd og bein. Frukto-oligosakkarider (FOS) fra vegetabilske fibre og mannan-oligosakkarider (MOS) for hundens mage- og tarmhelse. Høyt innhold av omega-3 fettsyrer og beta glukaner for hundens generelle helse.

Sensitive Fish er tilpasset sensitive hunder med høyt innhold av hydrolysert protein fra fisk, med høy fordøyelighet og med lavt innhold av potensielle allergener og stoffer som kan gi allergi eller fôrintoleranse. Inneholder kun proteiner fra marine kilder, og er derfor et godt alternativ for hunder som er sensitive overfor kylling eller andre animalske proteiner. Antarktisk krill støtter hunden med de essensielle omega-3 fettsyrene EPA og DHA som fosfolipider for hud, pels og ledd. Naturlig glukosamin og kondroitin fra laks for ledd og bein. Frukto-oligosakkarider (FOS) fra vegetabilske fibre og mannan-oligosakkarider (MOS) for hundens mage- og tarmhelse. Høyt innhold av omega-3 fettsyrer og betaglukaner for hundens generelle helse. Fôret er egnet til hunder med følsom hud, mage og tarm.

Appetitt Sensitive with Lamb and Chicken er tilpasset sensitive hunder med høyt innhold av protein fra lam og hydrolysert protein fra kylling med høy fordøyelighet. Lavt innhold av potensielle allergener og stoffer som kan gi allergi eller fôrintoleranse. Antarktisk krill støtter hunden med de essensielle omega-3 fettsyrene EPA og DHA som fosfolipider for hud, pels og ledd. Naturlig glukosamin og kondroitin fra kylling for ledd og bein. Frukto-oligosakkarider (FOS) fra vegetabilske fibre og mannanoligo-sakkarider (MOS) for hundens mage- og tarmhelse. Høyt innhold av omega-3 fettsyrer og betaglukaner fra gjær for hundens generelle helse.