Norskprodusert og kortreist

Appetitt tilbyr et bredt utvalg superpremium hundefôr, laget med norske råvarer av høy kvalitet! Fôret utvikles og produseres på en fabrikk i Vaksdal utenfor Bergen, med egen forsknings- og utviklingsavdeling. Den korte veien fra produksjon til butikk gir alltid ferskt fôr. Kortreist fôr gjør at næringsverdien er optimal og sikrer fôr med høy smakelighet.

Appetitt er basert på norske råvarer, med så høy andel norske råvarer som mulig i de ulike variantene, ingen kornråvarer med unntak av ris. Bruk av norske råvarer, lokal produksjon og kort vei til forbruker betyr også mindre belastning på miljø og klima, i tillegg er de nye 3 kg og 12 kg sekkene laget av 100% resirkulerbar plastemballasje. Det er også minimalt med mellomledd, noe som gir mindre belastning på lommeboka di.

Alle varianter har en høy andel av hydrolyserte proteinkilder fra marine og animalske kilder – laks og kylling. Dette gir svært høy proteinfordøyelighet og kan bidra med å redusere fare for allergier.

Fôret inneholder en rekke funksjonelle ingredienser, blant annet naturlig glukosamin og kondroitin fra laks og kylling, samt høyopptakelig omega-3 fra antarktisk krill fra bærekraftig fiske.

Appetitt har også tre ulike varianter av hundefôr til sensitive hunder, Appetitt Sensitive Chicken, Appetitt Sensitive Fish og Appetitt Sensitive with Lamb & chicken, hvor fôret kun inneholder én proteinkilde for de to første; kylling eller fisk, og to proteinkilder for den siste; lam og kylling.

Appetitts oppskrift gir den aller beste ernæring for god helse og livskvalitet hos hund!

Appetitt setter kvalitetskontroll på både råvarer og ferdig hundefôr høyt. Alle råvarene kommer fra godkjente leverandører som også blir systematisk revidert med hensyn til deres kvalitetssystemer. Alle råvarer som blir brukt er GMO-frie og det kreves bevis for salmonellafrihet før råvaren kan tas inn i fabrikken. Videre er det en kontrollplan for systematisk gjennomføring av analyser av kjemisk innhold, hygienisk kvalitet samt innhold av uønskede stoffer. For hvert råvareparti oppbevares en referanseprøve for eventuelt fremtidig behov for analyser. Produksjon og kvalitetssystem er godkjent av Mattilsynet.

Appetitt har utstrakt forskning i egen regi der det gjennomføres forsøk og tester av råvarer og ferdigfôr. Det fokuseres på smakelighet, fordøyelighet av råvarer, tarmhelse, kvalitet på avføring, pels-, hud- og potekvalitet.