Ikke bare tørrfôr

Appetitt har tørrfisk, frysetørket vom og våtfôr, som både fullfôr og tillskuddsfôr – våtfôret produseres i Sverige siden det ikke er maskiner til dette i Norge pr. nå.

De nye patéene Appetitt chicken paté, Appetitt fish paté, Appetitt beef paté og Appetitt lamb paté er alle fullfôr til hunder fra 1 års alder. Appetitt lunch paté egner seg godt som turlunsj, mellommåltid eller smaksforsterkning til småspiste eller matleie hunder. Appetitt energy paté er et tilskuddsfôr med svært høyt energiinnhold og passer godt som snack til hunder under trening, jakt, konkurranser og løp, og kan med fordel brukes til hunder som skal opp i vekt.

Appetitt frysetørket vom fra norsk storfe har et høyt energiinnhold og passer utmerket som tillskuddsfôr til hunder med høyt aktivitetsnivå.

Appetitt tørrfisk er 100% hvitfisk fra Norge. Fin som godbit eller belønning under trening eller på turer i skog og mark.

Appetitt Chicken Paté (370 g)
Fullfôr til voksne hunder fra 1 års alder. Appetitt Kylling inneholder 57 % kylling. Fôret inneholder lakseolje for optimalt innhold av omega-3 (EPA/DHA), betefiber og frukto-oligosakkarider (0,1%) for fordøyelsen og betaglukaner fra gjær for den generelle helsen (0,05%).

Appetitt Fish Paté (370 g)
Fullfôr til voksne hunder fra 1 års alder. Appetitt med fisk inneholder kylling og 14% fisk (kolje). Fôret inneholder lakseolje for optimalt innhold av omega-3 (EPA/DHA), betefiber og frukto oligosakkarider (0,1%) for fordøyelsen og betaglukaner fra gjær for den generelle helsen (0,05%).

Appetitt Beef Paté (370 g)
Fullfôr til voksne hunder fra 1 års alder. Appetitt Storfe inneholder 30% storfe og kylling. Fôret inneholder lakseolje for optimalt innhold av omega-3 (EPA/DHA), betefiber og frukto oligosakkarider (0,1%) for fordøyelsen og betaglukaner fra gjær for den generelle helsen (0,05%).

Appetitt Lamb Paté (370 g)
Fullfôr til voksne hunder fra 1 års alder. Appetitt Lam inneholder 30% lam og kylling. Fôret inneholder lakseolje for optimalt innhold av omega-3 (EPA/DHA), betefiber og frukto oligosakkarider (0,1%) for fordøyelsen og betaglukaner fra gjær for den generelle helsen (0,05%). 

Appetitt Lunch Paté (150 g)
Fullfôr. Appetitt Lunch er en porsjonboks med svært smakelig og næringsrikt våtfôr som egner seg godt som turlunsj, som et mellommåltid eller også som smaksforsterker til småspiste eller matleie hunder. Appetitt Lunch er også velegnet som overgangsfôr til valper før de begynner å spise tørrfôr.

Appetitt Energy Paté (150 g)
Tilskuddsfôr. Appetitt Energy er porsjonsboks med våtfôr med svært høyt energiinnhold. Appetitt Energy våtfôr inneholder 20% fett og passer godt som “snacking” til hunder under trening, jakt, konkurranser og under løp. Våtfôret kan med fordel brukes til hunder som skal opp i vekt.

Appetitt frysetørket vom (500 g)
Frysetørket vom fra norsk storfe har meget god smakelighet og har et høyt energiinnhold. Passer utmerket som tilskuddsfôr til hunder ved høyt aktivitetsnivå som under trening, jakt og løp. Fôret må bløtlegges i vann før bruk. Frysetørket vom er ikke et fullfôr.

Appetitt tørrfisk (500 g)
100% tørket hvitfisk fra Norge. Tørrfisk er en fin godbit til hund, for eksempel som belønningsbit under trening eller på turer i skog og mark. Tørrfisk bør ikke gis til hunder som sluker sitt fôr uten å tygge.