Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Reingjeterhelga 2019!

mars 16 - mars 17

Norsk Lapphundklubb vil arrangere gjeteranleggsprøve på rein i Jotunheimen helga 16.-17. mars med reingjeterne i Lom og Vågå reingjeterlag. Vi har plass til 18 hunder, og det blir innlosjering på Nordal turistsenter i Lom.

Deltakeravgift: 500,- kroner. Dette inkluderer gjeteranleggstesten, en overnatting, frokost og middag samt snøskuterfrakt for hundefører og hund til fjells.

Hvem får delta? Hunder fra et og et halvt til og med tre år som er tenkt brukt i avl, både tisper og hannhunder, alle tre raser. Eier må være medlem i Norsk Lapphundklubb, og hunden registrert i NKK. Ved stor påmelding vurderes hunder av ulike linjer slik at vi får god bredde, og eventuelt ved loddtrekking. Er det plass, kan hunder som ikke skal være avlshunder, også få delta. Deltakerne må være forberedt på å være ute hele dagen i kaldt vær!

Hvordan melde seg på? Send hundens registrerte navn og registreringsnummer, alder, kallenavn, rase og oppdretter som skal bruke hunden, samt den som skal delta med hunden til ragnhild.birkeland@gmail.com.

Påmeldingsfrist: 1. mars 2019.

Detaljer

Start:
mars 16
Slutt:
mars 17

Arrangør

Norsk Lapphundklubb

Sted

Jotunheimen